A Nyilas férfi a humor erejét használja

A Nyilas férfi nem igazán veszi magát komolyan sem a problémákat, sem a stresszt, sőt néha saját magát sem. Őt ugyanis nem olyan fából faragták, hogy hosszan időzzön egy-egy problémával. Humorral lépi át az akadályokat, jóízűen nevet azon, ami előtte még kihozta a sodrából, aztán már tovább is áll. A humor szintén nagyon érett önvédő mechanizmus.

A Nyilas nő leteszi az elvárásokat

A Nyilas nő sem szereti sokáig emészteni magát a problémáin, ő sem az a típus, aki elveszíteni az optimizmusát. Stresszhelyzetben, vagy bármilyen nehézség esetén alkalmazkodik, ha kell megváltoztatja az eredeti elképzeléseit. Ha időközben rájön, hogy mégsem alkalmas arra, hogy állatorvos legyen, könnyedén vált olyan szakmára, amiben szintén önmaga lehet. Ő is éretten kezeli a stresszt, rugalmasan, gyorsan reagál a problémákra.

Ezek a csillagjegyek félelmet keltenek a többiekben

Ezek a csillagjegyek félelmet keltenek a többiekben

Akadnak emberek, akiknek a puszta jelenléte is félelmet kelthet a többiekben, ugyanakkor tiszteletet is ébresztenek. Ezek a csillagjegyek hajlamosak lehetnek minderre nemcsak a kisugárzásuk, a tulajdonságaik miatt is. Időnként jobb lehet megtartani velük

Cikkajánló Tovább olvasom

A Bak férfi kivetít

A kivetítés során a Bak férfi a saját negatív érzéseit, tulajdonságait vetíti másokra, kritikusan, támadóan lép fel a többiekkel szemben ahelyett, hogy saját magába nézve önkritikát gyakorolna. Ez a valójában nagyon érzékeny férfi mindenkor keménynek mutatja magát, önbecsülése az egeket veri, így szó sem lehet arról, hogy szembenézzen a gyengeségeivel.

A Bak nő szétválaszt

A Bak nő férfi társához hasonlóan nagyon szorgalmasan és hatékonyan dolgozik. Stresszhelyzetben egyszerűen szétválasztja az egymással összefüggésben lévő, összetartozó érzéseket, érzelmeket, élményeket, így valójában változatlanul halad céljai felé, miközben a „sérült részével” egyszerűen nem foglalkozik.