A Vízöntő férfi másokkal azonosul

A Vízöntő férfi kivételesnek, különlegesnek számít, ám könnyen elveszíti önbizalmát. Amint sérelem, félelem keríti hatalmába, tudat alatt azonosul környezetével: sajátjának érzi a sikeresebb, általa jobbnak tartott személy nézeteit, önkéntelenül is felveszi a tulajdonságait, miközben megfeledkezik a saját problémáiról.

A Vízöntő nő fantáziál

A Vízöntő nő híresen álmodozó, jó képzeleterővel megáldott típus, így bármilyen kedvezőtlen csapás esetén az ideákba menekül. Olyan helyzetekről fantáziál és álmodozik, amelyek megelégedettséggel töltik el ahelyett, hogy a jelen problémáival nézne szembe.

Szombati Horoszkóp

Szombati Horoszkóp

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

A Halak férfi gyerekként védekezik

A Halak a legérzékenyebb csillagjegynek számít, nők és férfiak is hasonlóan reagálnak a stresszhelyzetben. A Halak férfi védekező mechanizmusa is meglehetősen szokatlan, olyan korábbi életszakaszba „megy vissza”, amelyben nem várható el tőle, hogy éretten és felelősségteljesen viselkedjen. Érett, felnőtt stratégiák helyett gyerekes reakciókat alkalmaz, mindezt pedig azért teszi, mert gyűlöli a konfliktusokat.

A Halak nő a kapcsolataihoz fordul

A Halak nő érzékeny és kedves személyiség, ő pontosan ezt a tulajdonságait hívja segítségül stresszhelyzetben. Ilyenkor ugyanis a családjához, a szeretteihez fordul vigaszért, tanácsért. Nagyon helyesen teszi, hiszen az ő védekező mechanizmusa is kifejezetten érett lélekre utal.

Forrás: