Van, aki annyira hisz a horoszkópban, hogy szinte menetrendszerűen azzal kezdi a napot, hogy elolvassa.

Mások pedig csak úgy belenéznek, elolvassák, hogy hátha bejön. Az biztos, hogy a szerelemmel és pénzzel kapcsolatos pozitív jóslások mellett senki sem megy el közömbösen.

5 csillagjegy, aki a legnehezebben talál jó párkapcsolatot

Nézd meg, melyek azok a csillagjegyek, melyek nem igazán szerencsések a szerelemben. Nekik a házasság sem jön be mostanában.

Bika

Ez az egyik legbonyolultabb csillagjegy. Semmit sem csinál jól, és, amikor végre sikerül valami, akkor tesz róla, hogy azt is elrontsa. Mindenben beleszól, nagyon nagy a büszkesége. Sokan tartják egy kicsit erőszakosnak, és rámenősnek is. Talán ezen tulajdonságainak is köszönheti, hogy mindenben sikereket ér el.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A szerelemmel viszont kissé hadilábon áll: nem tudja igazán kimutatni a szeretetét, de elfogadni sem hajlandó a másokét. Ez a tulajdonsága megnehezíti, azt, hogy tartós kapcsolatban élhessen. Állandóan váltogatják a partnerüket, mert azt hiszik, hogy nem szereti őket senki igazán.

Halak

A Halak számára a házasság, valami nagyon idegen fogalom. Távol áll tőlük a dolog, és úgy gondolják, hogy nem segíti őket abban, hogy boldogok legyenek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A nagy döntéseket nagy csalódások elõzhetik meg, kedves Halak. Lehet, hogy az ön életében is eljön ma az a csalódás, ami arra készteti, hogy meghozzon egy hosszútávú döntést, ami eddig igencsak nehezére esett volna. Ne féljen nekivágni az ismeretlennek, hiszen ez az út nem csak akadályokat, de lehetõségeket is tartogat.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindig valami mentséget találnak arra, hogyan bújjanak ki a házasság alól. Általában kissé szerencsétlenek a szerelemben, és ez az egész életükre rányomja a bélyegét. Állandó álomvilágban élnek, és nem érik be ennél kevesebbel.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: