Hogy mennyire jó az, ha valaki nem tud hazudni? Megosztó dolog, hiszen bár őszinte, de olykor kíméletlenül. Vannak csillagjegyek, akik ennek nagymesterei, de mégis gondoljunk erre a tulajdonságra erényként, hiszen milyen jó, hogy van, akikről őszinteséget kapunk.

Kos

Talán egyik Kos jegyben született ember sem sértődik meg azon, ha azt mondjuk, hogy ritkán gondolják át a mondanivalójukat, mielőtt kinyitnák a szájukat. Vagyis ettől nagyobb jel arra, hogy őszinték, nem is létezhet. Az igazságot kertelés nélkül a másik szemébe vágják, nem törődve azzal, hogy az épp fáj, vagy elviselhető. Ők nem csak nem tudnak, de nem is akarnak hazudni. Szerintük a világ csak az igazságtól lesz tökéletes.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Becsület és őszinteség, ezek az Oroszlán jegy szülötteinek a jelszava. Az erőt abban érzik, hogy tiszták, és ezért mindent meg is tesznek. Nem hazudnak, nem csapnak be senkit. Néha azért elgondolkoznak azon, hogy jó-e ez így, de mindig kitartanak az elveik mellett. Az őszinteség számukra életforma.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Nyilas

Talán a legőszintébb csillagjegy. Néha már-már naivsággal is párosul, de csak azért, mert nem tudják elképzelni, hogy valaki rossz is legyen. Nem értik, hogy mi a jó, és mi előny lehet abból, ha valaki hazudik. Így ők ezt nem is követik. Néha ezt-azt képesek eltúlozni, de akkor jön a lelkiismeret furdalás, és inkább visszatérnek az igazmondáshoz, mint a népmesei hősök.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!