Oroszlán

Már rég kiszemelted őt, és a karantén meghozza a bátorságodat, hogy írj neki. Bár csak egy futó ismertségről van szó, kiderül, hogy ő is már régen kinézett téged, csak tőled várta az első lépést. Milyen csodás érzés a szerelem, nem? Adj neki egy esélyt, mert ha ügyes leszel és kedves, akkor lehet, hogy egy igen hosszútávú és boldog kapcsolatod lehet ezzel az illetővel. A randi ugyan csak online lehet, de ez ne fékezzen meg abban, hogy egy remek estét töltsetek el együtt. Mit szólnál egy közös borozáshoz?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Egy régi barátod elmondja, hogy többet érez irántad, mintsem puszta barátságot. Ne ijesszen meg az őszintesége, hiszen már régóta szerette volna bevallani az érzelmeit. Tudjuk, hogy házi nyúlra nem lövünk, de lehet, hogy most pont erre lenne szükséged. Ülj le és gondold végig, hogy miért vagy ennyire ellene ennek az illetőnek. Nem tetszik külsőre vagy belsőre vannak ellenvetéseid? Add lejjebb a magas lóról, mert lehet, hogy ha ennyire az igazit keresed, lemaradsz a mindent elsöprő érzelmekről. Lehet, hogy valami csodásnak tűnik, de közben semmi sem kapsz érte cserébe. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mondd a csillagjegyed, megmondjuk, mi a kedvenc ételed!

Vízöntő

Eddig sosem rajongtál az online társkeresésért, imádsz spontán döntéseket hozni, de most unalmadban ezt is megteszed. Nagyon gyorsan találsz valakit, akivel egymásra kattantok. Napokon át csak beszélgettek, teljesen egymásra hangolódtok, még a kedvenc színetek is egyezik. Micsoda páros! Vigyázz, ne hidj el mindent elsőre. Persze add meg a kellő bizalmat, de nem kell elsőre mindent tökéletesnek gondolni. Csodás páros lehettek, de beszéljetek a cseten kívül is. Persze most semmi találkozás, inkább telefonok és online “élvezetek” formájában. Élvezni fogod. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!