Általánosságban tehát elmondható, hogy a Föld jegyekre jellemző a biztonságigény, a lassúság, a kitartás és az állhatatosság, a hagyománytisztelet, éppen ezért stabil munkatársak és kiszámíthatóak, ellenben nem tudnak kockáztatni, elengedni, nehezen illeszkednek a gyorsan formálódó körülményekhez.

Most nézzük jegyek szerint!

Asztrológusok figyelmeztetnek, hogy vigyázz velük! Ők a legbosszúállóbb csillagjegyek

Bika

Általában nagyon türelmes jegy, éppen a biztonságszeretetéből fakadóan nem szívesen konfrontálódik, de ha egyszer mégis belemegy a konfliktusba, kő kövön nem marad. Az egyik legérzékibb jegynek is tartják, de ő biztos nem Don Juan módon keresi az izgalmakat, viszont fontos neki a stabil, megbízható és állandó partner. Csak akkor megy bele egy kapcsolatban, ha azt hosszú távon is el tudja képzelni, a családi élet szent számára, többnyire kiváló gondoskodó szülő. Az üzleti életbe rendkívül elővigyázatos, sosem szórja a pénzt, de aki "kiérdemli" nála, azt képes rendkívül fényűző ajándékkal meglepni. A Szűzhöz és a Bakhoz képest kevésbé puritán, ami az öltözködésén és a lakásán is meglátszik, de azért közel se az a típus, aki felesleges kacatokat felhalmozna. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: