A sikeres párkapcsolathoz rengeteg tényező hozzájárul. Egy részüket nem is vagy képes befolyásolni, hiszen sokszor olyan tanult minták lappanganak a felszín alatt, aminek egyikőtök sincs tudatában. Viszont az asztrológia segítségével nagyobb eséllyel választhatsz olyasvalakit, akivel igazán mély, akár spirituális kapcsolatba is kerülsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A legjobb választás: Kos, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő
A kommunikációs képességeid zseniálisak, ennek nagy hasznát veszed a kapcsolataid során. Remek társad ebben a Vízöntő és a Mérleg, velük soha nem lesz egy unalmas perced sem, folyton izgalmas témákról tudtok majd társalogni.
A Kossal és az Oroszlánnal pedig tüzes életre számíts, mindketten szenvedélyesek. A Kossal hatalmas viták és heves békülések várnak rád, míg az Oroszlán imádja a kapott figyelmet, és rengeteg kényeztetéssel viszonozza.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így esnek bűnbe a csillagjegyek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: