Kos-Mérleg

A Kos makacs énjét gyakorlatilag csak egy csillagjegy képes nyugodtan kezelni, sőt rajongani érte és ez a Mérleg. A békés, kiegyensúlyozott hozzáállása azonnal megnyugtatja a másikat, ha egy kicsit túlpörögné a jelentéktelen dolgokat, a Kos pedig cserébe a legrosszabb napján is képes megnevettetni a Mérleget. Igazi társai egymásnak, akik simán lehozzák a jóban-rosszban részt is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák-Skorpió

Mindketten tele vannak érzelmekkel, a különbség annyi, hogy míg a Rák boldogan kimutatja a szerelmét, addig a Skorpió csak sok türelem és idő után bízik meg annyira a másikban, hogy megmutassa a sebezhető énjét. A Rákok viszont imádják, ha kicsit küzdeniük kell a másik szeretetéért a Skorpiók pedig biztonságban érzik magukat a sok törődéstől, ezért ha ők ketten összejönnek, soha nem múlik el közöttük a szerelem.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: