Jöjjön bármi, ők összetartoznak.

Halak + Ikrek

Bonyolultak vagytok, kissé elvontak, és a legapróbb dologról is órákig képesek vagytok beszélgetni. Olyan társaságot nyújtotok egymás számára, amire egyetlen más csillagjegy sem képes. Erre a kapocsra pedig bátran építhettek hosszú távú kapcsolatot, hiszen ez akkor is veletek lesz, amikor a sz.x már nagyon olyan izgi, és a kémiai is elkopik kicsit. Spoiler: filterezhetünk, de ez az időszak sajna eljön egyszer. A Halak és az Ikrek viszont akkor is totál boldog és elégedett marad a kapcsolatban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-10-30

Szűz + Vízöntő

Egyikőtök introvertált, a másik viszont a legnagyobb társaságban is jól érzi magát – de úgy, hogy közben a Vízöntő nagyon figyel rá, hogy a visszahúzódó Szűz még csak véletlenül se érezze magát magányosnak a számára személytelen tömegben. Az érzelmi kötődés alapja az a személyiségfejlődés, amin a Szűz megy keresztül a coach-képességű Vízöntő segítségével. Legyen szó szerelemről, vagy barátságról, a köztük lévő kapocs eltéphetetlen.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: