Jöjjön bármi, ők összetartoznak.

Halak + Ikrek

Bonyolultak vagytok, kissé elvontak, és a legapróbb dologról is órákig képesek vagytok beszélgetni. Olyan társaságot nyújtotok egymás számára, amire egyetlen más csillagjegy sem képes. Erre a kapocsra pedig bátran építhettek hosszú távú kapcsolatot, hiszen ez akkor is veletek lesz, amikor a sz.x már nagyon olyan izgi, és a kémiai is elkopik kicsit. Spoiler: filterezhetünk, de ez az időszak sajna eljön egyszer. A Halak és az Ikrek viszont akkor is totál boldog és elégedett marad a kapcsolatban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-04

Szűz + Vízöntő

Egyikőtök introvertált, a másik viszont a legnagyobb társaságban is jól érzi magát – de úgy, hogy közben a Vízöntő nagyon figyel rá, hogy a visszahúzódó Szűz még csak véletlenül se érezze magát magányosnak a számára személytelen tömegben. Az érzelmi kötődés alapja az a személyiségfejlődés, amin a Szűz megy keresztül a coach-képességű Vízöntő segítségével. Legyen szó szerelemről, vagy barátságról, a köztük lévő kapocs eltéphetetlen.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: