Kos

Neked senki nem mondhatja meg, mit csinálj, a makacsságod pedig verhetetlen, ez viszont abban az esetben is igaz, amikor a padlón vagy. Ilyenkor ugyanis szó szerint senki, még Chris Hemsworth sem tudna meggyőzni arról, hogy nincs nagy gáz és legyen jobb kedved. Épp ezért a pozitív vibe-ot csak és kizárólag magadban kell eldöntened, mert amíg negatívan gondolkozol, nem jöhetnek a szuper lehetőségek, amik pedig közelebb vannak, mint gondolnád!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Nálad csak nagyon fent és nagyon lent van, a középút távolról sem rémlik neked. Az érzelmeket épp ezért 100%-osan megéled, de valld be, az utóbbi időben inkább a #foreveralone érzése emelkedett felül rajtad, ahelyett, hogy változtattál volna a dolgokon. A következő időszakban ennek végre vége lesz, mert rájössz, hogy erősebb vagy bárkinél, a téli depi helyett pedig a fejlődést és a megújulást választod!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2023-01-28

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: