Sokféleképpen értelmezik az emberek a hűtlenséget. Egyeseknek az ártatlan flört sem fér bele egy kapcsolatba, míg mások elvei szerint csak az számít hűtlenségnek, ha a testiség mellett lelkiek keverednek a párhuzamos románcba. 
A személyiségeden kívül a csillagok állása is meghatározza, hogy hol állsz pontosan a nagy hűtlenségi játszmában. Lehet, hogy soha nem voltál még egyik oldalon sem.
Van viszont négy olyan csillagjegy, akik 2021-ben veszélyes játékot űznek. Súlyosan megbánthatják a párjukat, sőt, el is veszíthetik őt.

Bika (április 19. – május 20.)

Egy ideje kikacsintgatsz a kapcsolatból, de csak a sóvárgásig jutottál. Izgat a gondolat, hogy kipróbálj valami újat, ugyanis a megszokás a te legnagyobb ellenfeled. Az unalmas kapcsolat szinte megrémít, ezért amikor az első jelét érzed  megszokásnak, belekóstolsz a megszökésbe. Ideig-óráig izgató lesz az újdonság ereje, de fájdalom követi. Mérlegeld, hogy mit tehetsz időben ellene, mert az elveszett bizalom nem biztos, hogy visszaépíthető.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Hajlamos vagy a saját érdekeid alapján dönteni. Annyira nem vagy önző, hogy ne segíts a bajban, de ahhoz elég egoista vagy, hogy megbántsd a szerelmedet. Nehéz veled kompromisszumot kötni, ami még jobban nehezíti a dolgotokat. A folyamatos veszekedés unalmassá válik, az állandó feszültség pedig vágyölő. Így különösen veszélyes, ha egyedül mész levezetni a stresszt. Amikor elengeded magad, könnyen belekeveredsz egy izgalmas flörtbe, ami neked nagyon jól esik. De otthon valaki várni fog, akinek a szemébe kell nézned, és eldöntened: hogyan tovább.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: