Oroszlán

Ha érvelésre kerül a sor, nem ismersz viccet, és egyetlen cél lebeg a szemed előtt: bebizonyítani, hogy márpedig igazad van. Sokaknak viszont eszébe sem jut megkérdőjelezni téged, a kisugárzásodban, karizmádban ugyanis van valami megingathatatlan. Ennek nem csak a munkában, de a baráti társaságodban és a szerelemben is nagy hasznát veheted. Arra viszont figyelj, hogy hagyd érvényesülni a környezeted is, még ha ők rád is bízzák az irányítást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Sosem kételkedsz magadban és a döntéseidben, viszont a rosszindulat vagy az önzés is teljesen hiányzik belőled. Érzékeny vagy, de nem sebezhető és gyenge, nagylelkű, de nem naiv: olyan ember, akivel reflexből jólesik együtt lenni, mert folyamatosan tölti a környezetét a társasága. Azért magadnak is jusson belőled, ne aprózd el túlzottan az energiáidat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-10

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: