Bika

A Bika messze az egyik leghűségesebb csillagjegy, ami azt is jelenti, hogy ha a Bika egyszer barátságot köt, akkor amellett egy életen át ki fog tartani. Mindig minden körülmények között ott van a barátai mellett, ráadásul nemcsak hűséges, de ha kell, akkor a száját is tartja. Egy Bikánál minden titkod biztonságban lesz. De persze egy Bika nemcsak a nehéz időkben jó barát, az élet vidám oldalát is kiélvezheted a társaságában! Vidámak és szórakoztatóak, egy Bika mellett te is jól érezheted magad, miközben nagyszerű közös élményeket szereztek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák egy rendkívül érzelmes csillagjegy, sokkal mélyebben meg tudja élni az érzéseit, mint a többiek. Azt is tudja jól, hogy milyen érzés megbántva lenni, éppen ezért biztos lehetsz benne, hogy egy Rák barát sosem fog fájdalmat okozni. A Rák könnyen kapcsolódik másokhoz, és ha barátokra lel, mindent meg is fog tenni annak érdekében, hogy ezt a fontos kapcsolatot ne veszítse el. Minden alkalmat megragad, hogy éreztesse a barátaival mennyire sokat jelentenek neki.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-16

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: