Rák

Rákok odaadóak, érzelmesek, érzékenyek ééééés brutál sértődékenyek! Ők azok, akik minden apróságot magukra vesznek, még azt is, ami nem közvetlenül nekik szól, egy ártatlan félreértésen vagy vicces beszóláson is képesek napokat rugózni. Ők tényleg szuper figyelmesek és mindenki mást maguk elé helyeznek, viszont ha megbántva érzik magukat, azonnal támadásba lendülnek, és tűpontosan, háromszor akkora erővel szúrnak vissza. A legidegesítőbb, hogy ezt azonnal meg is bánják, és onnantól kezdve a saját viselkedésükön is drámáznak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Rák, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlánok szuper jófejek, szórakoztatóak, az erős személyiségük magávalragadó, lehengerlő a magabiztosságuk, néha túlságosan is… Ez a csillagjegy ugyanis hihetetlenül énközpontú, mindig az első helyre sorolja saját magát, mindenben első akar lenni, ha pedig nem úgy történnek a dolgok, ahogy elképzelték vagy ahogy ők szeretnék, mindent elsöprő haragra gerjednek. Valóban vezető típusok, de nem lehetnek kompetensek az élet minden területén, ezt viszont nem látják be, és még olyan szituációkban is hatalmaskodók és fölényeskedők, ahol nem lenne rá semmi okuk vagy joguk. Hajlamosak lenézni, lekezelni a környezetüket.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A horoszkópod elárulja, milyen gyorsan hevered ki a szakítást

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: