Van pár fickó körülötted, akit hosszabb-rövidebb ideje ismersz. Minddel jóban vagy, és talán eszedbe jutott, hogy elmélyíthetnéd a kapcsolatot… de nem túl mélyen, csupán élvezetesen.

Az egyik egy régi kolléganőd volt pasija, aki a válladon sírja ki a gondjait. A másikkal egy jógatáborban ismerkedtél meg, és néha összefuttok megbeszélni kedvenc ászanáitokat. Néha eszedbe jut, hogy milyen kellemes lehet velük a sz.x – de a barátságon kívül nem akarsz tőlük semmit. Ha a csillagjegyük egyike az alábbi négynek, már csak az illető kölcsönös vágya szükséges.

Szombati Horoszkóp 2023-09-23

Amikor egy baráti kapcsolatban bejön a sz.x is, legyél óvatos! El kell döntened, az illető mennyire fontos neked, ugyanis előfordulhat, hogy valami rossz sül ki belőle, és szétválnak az útjaitok. Fel kell mérned, hogy a másik alkalmas-e egy ilyen kapcsolatra, és a saját érzéseiddel is nézz szembe. Ha nem akar tőled semmit, de te többre vágysz, te lehetsz az, akinek az összetört szíve a padlón hever. És ilyenkor szinte lehetetlen visszatérni az eredeti állapothoz. Valamelyik fél biztosan sérül, és a régi önfeledtség nem jön vissza, nem beszélve a bizalomról.

Ez a négy csillagjegy jó partnered lehet a bűnbeesésben, de a határokat nem árt tisztázni velük is.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek kettős lénye most előnyödre szolgál. Az „egyik fele” a barátod, aki ott van, amikor szükséged van rá, vagy te neki, kiönteni a szíveteket. A „másik fele” viszont nagyon is jól jön, amikor ki kell engedned a gőzt. A legtöbb ember nem bírja az efféle kapcsolatot, de az Ikrek nem közéjük tartozik! Bármikor ott lesz neked, ha szükséged van rá. Ha beszélgetésre vágysz, akkor is rendelkezésedre áll, és akkor is, ha feszültséglevezető sz.xre. Ráadásul pontosan tudja, hol a határ, és nem fog könyörögni, hogy maradj nála, összebújva reggelig.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Már a kezdetekben tisztázni fogja, hogy milyen is a kapcsolatotok jellege. Szépen leültet magával szemben, és a félreértések elkerülése végett egyértelműen elmondja neked, hogy ez csupán egy barátság extrákkal. Szeret mindent az irányítása alatt tartani, és ő sem akar nem egyértelmű jeleket kapni. Ha esetleg úgy fordul a dolog, hogy a sz.xpartnerségen túl többre vágysz vele, a Mérleg őszinte lesz hozzád, és udvariasan elhárítja. Ugyanis azért választja a kapcsolatnak ezt a kellemese formáját, mert utál egyedül lenni, de amíg nem alakul valakivel komolyabb, nagyon jól elvan ezzel is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: