Kos

Ha a pasid Kos, akkor már biztos tisztában vagy vele, hogy egyáltalán nincs egyszerű dolgod, ez pedig hatványozottan igaz lesz, ha összeköltözésre adjátok a fejeteket. A Kosok elképesztő önfejűek, és nem képesek a kompromisszumra, így simán előfordulhat, hogy anélkül hívja át az összes barátját estére, hogy téged megkérdezett volna. Próbálj meg nyugodt és elnéző maradni, ugyanis ha kiakadsz és letámadod, 1 perc alatt kitörthet a háború!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó jegy, szóval mindennek úgy, akkor és ott kell történnie, ahogy azt ő megálmodta. Az együttélésnél készülj fel, hogy egy Oroszlánt lehetetlen ledominálni, így a legtöbb szabályt ő fogja meghozni, amit vagy elfogadsz, vagy mehetsz, amerre látsz. Persze arról ne feledkezzünk meg, hogy a jegy szülöttei rendkívül odaadóak is tudnak lenni, így ha elviseled az erős személyiségét, akkor akár még ágyba is kaphatod a reggelit!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-11-27

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: