Halak

A Halak jegyűek híresek érzékenységükről és empátiájukról, arról azonban szeretünk megfeledkezni velük kapcsolatban, hogy éppen érzelmességük miatt nagyon hullámzóak. Ha például Halak csillagjegyű a főnököd, gyakran tapasztalhatod, hogy míg egyik nap kenyérre lehet kenni, másnap olyan rossz a kedve, hogy talán hozzá sem mersz szólni. Durva kirohanásai után persze nem győz bocsánatot kérni, ilyenkor fűt-fát ígérget, csak azt érezze, már nem haragszol rá. Nem könnyű vele, igaz? Próbáld megérteni őt, legyél vele extra türelmes, ha így teszel, meghálálja!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlánok született vezetők, de legalábbis nagyon szeretnek így gondolni magukra. Mégsem minden Oroszlán szülött dolgozik vezető beosztásban, bizony sokan vannak, akiknek csapatban kell együttműködniük a többiekkel. Ez azonban elképesztően kemény feladat a számukra, nagyon nehezen viselik, ha nem az ő ötletük érvényesül vagy, ha nem nekik van igazuk valamiben. Mivel örökké ki akarnak tűnni a többiek közül, az is simán elképzelhető, hogy céljaik érdekében lazán átgázolnak rajtad. Ne hagyd, hogy elhappolja előled az előléptetésed!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így vállalják fel – vagy éppenséggel nem – az érzéseiket a csillagjegyek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: