Minden párkapcsolatnak más a mozgatórugója, és míg egyes esetekben a romantika, a barátság, az egymás iránti tisztelet tölti be ezt a szerepet, addig van, ahol a szenvedélyes szerelem áll a középpontban. A zodiákusotok alapján pedig rengeteg érdekességet meg lehet állapítani két emberről, így többek között azt is, hogy melyik a 6 legszenvedélyesebb csillagjegyes párosítás. Közöttük tényleg mindig forr a levegő!

Ikrek és Nyilas

Ha ez a két csillagjegy egymásra talál, egy igazán vibráló, unalomtól mentes kapcsolat veszi kezdetét!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-06

Mindketten tele vannak optimizmussal, kíváncsisággal, és lelkesen belevetik magukat a kalandokba, ezért szinte állandóan van tervben náluk egy utazás, egy közös program, egy újabb terv.

Nagyon alkalmazkodókészek, ezért sosincs vita arról, hogy az egyik fél elnyomná a másikat, ráadásul megadják egymásnak a kellő szabadságot is. Így jut idejük saját, különálló életükre és barátaikra is. Ritka, hogy két ember között ennyire meglegyen a szikra!

Bika és Rák

Két érzelmes csillagjegyről van szó, akiknek kapcsolatát az egyetértés jellemzi. Ők szinte mindig egy hullámhosszon perdülnek, hasonló az érdeklődési körük, és ennek köszönhetően tökéletesen ki tudják elégíteni a másik igényeit, vágyait.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A mélyen szántó, őszinte beszélgetések rendkívül gyakoriak, ezért a kettejük közötti kapocs sokkal erőteljesebb, mint bármelyik másik csillagjeggyel.

Pénteki Horoszkóp 2022-08-26

Pont ugyanannyira vágynak a szociális eseményekre és az otthon töltött, pihenős hétvégékre, ezért az ő kis világukat akár a nyugalom szigetének is lehet nevezni.

Kos és Oroszlán

Két tűzjegyről van szó, úgyhogy ez már önmagában elég szenvedélyes kapcsolatra enged következtetni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Noha mindketten elég erőteljes személyiséggel rendelkeznek, hasonló érdeklődési körük, magabiztosságuk és szociális hajlamuk miatt tökéletes párost alkotnak.

A hálószobában nagyon összepasszolnak, a sz.xuális életük szinte mindig izgalmas, azonban ez a fajta vibrálás életük többi területére is nagyon igaz. Ugyanakkor emiatt a veszekedéseik is rendkívül intenzívek, az ajtócsapkodás szinte minden vitájukat jellemzi, de a nap végén a szeretetük olyannyira erős, hogy mindig mindent meg tudnak oldani. Egy ilyen kapcsolatban nem lehet unatkozni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: