A szerelem egy olyan intenzív érzés, amelyet vonzalmunk tárgya vált ki belőlünk, és amely elsöprő erejű tud lenni, ám nem elegendő ahhoz, hogy egy párkapcsolat sikerességét garantálja. Bizony, egy pár tagjainak több szinten is passzolniuk kell, és kompromisszum késznek kell lenniük ahhoz, hogy a kettejük szövetsége működőképes legyen.

A másik fél szokásait, életmódját, személyiségjegyeit vagy kedveljük, vagy nem. Ezt nem lehet befolyásolni. Viszont az csakis rajtunk múlik, hogy elfogadjuk-e őket és kitartunk-e mellette. Ez már döntés kérdése. A következő csillagjegyek a legnehezebben tolerálják romantikus kapcsolataik nehézségeit, bukkanóit, párjuk különbözőségeit.

1# Vízöntő

Nagyon ellentmondásosan tud viselkedni, hiszen egyik percben egyedül akar lenni, a másikban már tele van energiával és társaságba vágyik. Nagyon nehéz rájönni, hogy mit akar valójában. Szomjazza a figyelmet és nagyon nehezen ismeri el, ha valamiben nincs igaza. Emellett szüksége van rá, hogy megőrizhesse szabadságát és függetlenségét. Még a legtürelmesebb jegyeknél is ki tudja húzni a gyufát.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2# Skorpió

Nagyon sok elismerésre van szükséges és komoly problémája van a bizalommal. Könnyen válik paranoiddá és folyamatosan kétségbe vonja a másik szándékait. A komoly párkapcsolat fontos számára, viszont csak akkor bocsátkozik ilyenbe, amikor biztos az érzéseit illetően. Ez nem iktatja ki a tényt, hogy emellett szabadságra és személyes tere megtartására is vágyik. Hangulata gyakran ingadozik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: