Ennek az 5 csillagjegynek a lételeme a feszültség. Nagyon erősen képesek hatni a többiek érzéseire, néha brutálisak lehetnek. Mint mindig, most is igaz, aki nem érzi igaznak a horoszkóp jellemvonásait, ne vegye magára a leírtakat.

1. Kos

A Kosra sokan mondják, hogy érzelmi szadistaként viselkedik. A lángolása hamar alábbhagy, és miután elvette, amit akart, azonnal képes szakítani. Nem a szeretet érdekli, hanem hogy az ő kezében maradjon az irányítás.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos türelmetlen, a Bak pesszimista neked mi a legrosszabb tulajdonságod?

2. Vízöntő

A Vízöntő nagyon elfogadó jegy, mégis sokszor érezteti másokkal, hogy nem elég jók. Az igazság az, hogy játszik az emberekkel: megdolgoztatja őket, hogy megnézze, ki milyen kemény, és mennyit bír el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: