Halak

A Halak jegyű emberek egyik nagy jellemzője, hogy mindig a rossz helyen keresik a szerelmet. És nagyon keresik is, hiszen ők akkor érzik magukat a legjobban, ha van egy társuk, akire mindig számíthatnak. Nem akarnak csalódni, ezért a tökéletes párt keresik, majd miután beleszeretnek egy olyan emberbe, aki nem az számukra, megmagyarázzák, hogy miért mégis.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ennek magabiztos csillagjegynek a szülöttei hajlamosak olyanok után futni, akik sajnos nem viszonozzák az érzéseiket. Tévhitekbe kergetik magukat: gyakran reménykednek abban, hogy hamarosan ráébred arra az illető, milyen nagy hibát követ el, és végre beléjük szeret majd.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: