A kudarc, és sikertelenség sokféleképpen hat az emberekre. Van, akit nagyon megvisel, míg mások felállnak, gyorsan leporolják magukat, megigazítják a koronát, mosolyognak egyet, és mennek tovább!

Ez az 5 csillagjegy nagyon könnyen regenerálódik a kudarc után! Ők aztán igazán szerencsések, hiszen szinte sosem esnek kétségbe.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-03

KOS

Nagyon sok energiád van, így a nehezebb időszakokban sem fulladsz ki. Nem érzed soha a helyzetet reménytelennek, viszonylag egy csalódás, vagy egy szakítás sem visel meg nagyon. Nem szoktál panaszkodni, sírni másoknak, hanem gyorsan a kezedbe veszed az életed, és úgy rendezed, ahogy számodra a legjobb. Úgy gondolod, nincs az életedben helye a szomorúságnak, és nem is adsz teret neki.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

OROSZLÁN

Az összes csillagjegyek közül az Oroszlánok teszik túl leghamarabb magukat a szakításon. Ez nem azért történik, mert érzéketlen lennél, hanem azért mert nem akarod átadni magad a rossz dolgoknak. Ha valami rossz történik veled, azonnal elkezded tervezni, hogy hogyan jöhetnél ki a helyzetből. Kitartó vagy, nagyon koncentrálsz a dolgokra, és mindig tanulsz a hibáidból. Mindig van egy B-terved, így számodra nem létezik lehetetlen.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

NYILAS

Ha valami rossz történik veled, rövid ideig vagy padlón, hamar összeszeded magad. Erős, és határozott személyiség vagy. Kellőkképp meggyászolod a rossz történéseket, ilyenkor elvonulsz, és elzárkózol a világtól. Mikor lejárt a gyászidő, olyan leszel, mintha semmi sem történt volna. Optimista alkat vagy, ezért hiszed, hogy a jövőben minden sokkal jobb lesz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: