A szabadság a legfőbb vágyuk az alábbi csillagjegyeknek, éppen ezért semmiképp ne próbálj korlátokat felállítani nekik.

Ne határozd meg, hogy hányra érjen haza, hogy mit egyen, mit vegyen fel, vagy hogy mivel töltse ki a szabadidejét a párod. Egyetlen kis korlát, és máris menekülni próbál.

1. IKREK

Általában nagyon elfoglalt, mindig rengeteg dolga van, éppen ezért rosszul viseli, ha a szabadidejét mások korlátai szerint kell beossza. Imádja átlépni a korlátokat, mindig kilóg a sorból, a társadalmi normákat nem neki találták ki. Soha nem tartja be a mások által előírt szabályokat, a párkapcsolatban is eléggé kicsapongó, viszont, ha megtalálja az igazit, hajlandó egy kis kompromisszumra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Nagy eséllyel ismerhet meg ma új embereket, talán egy utazás, kirándulás, esetleg szakmai találkozó alkalmával. Ne csak az aktuális céljára, vagy éppen a munkára koncentráljon hát, hanem arra is, hogy jól érezze magát kicsit, hiszen ráférhet már önre a kikapcsolódás! kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az a dolog, ami megakadályoz, hogy elérd a céljaidat, a csillagjegyed szerint

2. SZŰZ

Érzékeny és állandóan retteg valamitől. Mivel nagyon sok félelme van, teljes mértékben nem bízik meg senkiben. Nem szereti, ha valaki meg akarja szabni neki, hogy hogyan éljen. Fél attól, hogy kihasználják, ezért nem nagyon mutatja ki érzéseit, nehéz igazán közel kerülni hozzá. Csak korlátok és külső szabályok nélkül tud élni, másképp állandó szorongás az élete.

3. SKORPIÓ

Soha ne próbáld megmondani egy Skorpiónak, hogy mit, hogyan tegyen, mert annál nagyobb az egója, hogy rád hallgasson. Erős, és határozott személyiség, nem tűri az irányítást. Nagyon sok Skorpió pontosan ezért nem akar komoly párkapcsolatban élni. A felelősségvállalás és a kötelezettségek megrémítik, egy jól induló kapcsolatot is képes pillanatok alatt felbontani.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Úgy tûnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Skorpió, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon idõt arra, hogy részletes tervet és pontos idõrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat mûvelhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: