Halak

Ha minden egyes nap ugyanúgy élsz és ugyanazokat a döntéseket hozod meg, semmi sem fog változni, ez biztos. Ahogy az is, hogy a jelenlegi helyzetben – legyen szó melóról, szerelemről vagy baráti kapcsolatokról – nem vagy maradéktalanul boldog. A stratégiád eddig az volt, hogy homokba dugod a fejed, de ahogy közeledik 2021 és ezzel együtt egy új kezdet, egyre kevésbé szívesen csapod be magad. Végre összegyűjtöd a bátorságot, hogy megfogalmazd magadban, mi az, ami egyáltalán nem tesz boldoggá, és teszel is saját magadért. Nem lesz könnyű, áldozatokkal jár majd, de hosszú távon fellélegezhetsz!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Jogosan érezheted úgy, hogy a karriered építése a magánéleted rovására ment. Olyan szinten pattantál fel a siker-szörfdeszkára, hogy minden másról megfeledkeztél. Most viszont kőkeményen megérzed egy szerető pasi és a hűséges barátnők hiányát. Nem kell attól tartanod, hogy a feletteseid szemében kevesebbnek tűnsz majd azzal, ha visszaveszel a pluszmelóból, hiszen a munkádra továbbra is maximálisan figyelsz majd – egyszerűen nem te leszel az első, a második és a harmadik, aki bejelentkezik az extrákért.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-02

Skorpió

Mikor is tanultál utoljára valami újat? Már te sem emlékszel rá, és ez jelent valamit. Ahogy az is, hogy napok óta foglalkoztat a kérdés. Úgy érzed, picit megrekedtél az önfejlesztésedben, és hiába kutatsz megoldásokért, nem igazán látod, merre haladj tovább, pedig nagyon egyszerű. Kezdd kicsiben, néhány új jógamozdulattal, napi néhány idegen szóval – a lényeg, hogy újra megérezd: az, ha minden egyes nap több vagy picit, azzal bebizonyítod magadnak, hogy hosszú távon is fejlődőképes vagy. Ugye tudod, hogy határ a csillagos ég?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Úgy tûnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Skorpió, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon idõt arra, hogy részletes tervet és pontos idõrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat mûvelhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: