A 2020-as év már a hátunk mögött van a maga egyedi pillanataival, emlékeivel, amelyeket soha nem felejtünk. Eljött azonban az idő, hogy az előttünk álló új esztendő felé tekintsünk. Egyes csillagjegyek számára szerencsével kecsegtet, míg mások komolyabb nehézségekkel kell, hogy szembenézzenek majd.

A párkapcsolatok terén 5 csillagjegy párosnak a belső egyensúly megtalálásán kell majd munkálkodnia, mert nagy az esélye, hogy a köztük lévő kötelék az év folyamán fel fog bomlani. Nehéz helyzeteket kell majd megtapasztalniuk, de idővel, erővel és optimizmussal újra talpra állnak majd.

Lássuk, hogy ki az az 5 csillagjegy páros, akik búcsút fognak inteni egymásnak idén.

 A csillagjegy, akivel azonnal egymásra kattantok

Kos és Skorpió

A Kos egy nagyon domináns jegy, akit nem könnyű kezelni és „legyűrni”. Ugyanakkor a Skorpió úgy tűnik, hogy mégis sok szenvedést fog neki okozni. Kettejük kapcsolata nem fogja sokáig bírni, mert az idegeik mondhatni pattanásig feszülnek majd egymástól.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek és Bak

A páros egymás iránti szeretete eddig képes volt legyőzni azt a nagy személyiségbeli szakadékot, ami kettejük között húzódik. A temperamentumuk ég és föld, nem meglepő, hogy a 2021-es évet már nem fogják túlélni. Mindketten más felé fognak kacsintani és talán ez jobb is így.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: