Skorpió

Szenvedélyes és bosszúálló, plusz okos: ennél veszélyesebb kombó nem létezik! Mivel sértődékeny és érzékeny, könnyű kihozni a sodrából, de ezt jó darabig nem mutatja, látszólag kedves veled, de titokban már tervezgeti, hogyan vág vissza, lehetőleg úgy, hogy az háromszor annyira fájjon és ne tudj rá felkészülni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Az a helyzet, hogy ha egy Szűznek nem vagy szimpi, módszeresen fog kicsinálni! Végtelenül kritikus, szőrszálhasogató, plusz pontosan tudja, mivel tud a lehető legjobban megalázni vagy megbántani. A folyamatos rosszindulatú beszólogatás a módszere arra, hogy ellehetetlenítse a munkádat vagy a párkapcsolatodat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: