Minden csillagjegynek megvannak az egyedi tulajdonságai, amelyek nagy mértékben meghatározzák a személyiséget – mivel senki sem tökéletes, ezért ezek között rossz és jó ismertetőjegyek is vannak. Az alábbiakban most a jó tulajdonságokra fókuszálunk, és fontos, hogy néha emlékeztessük magunkat ezekre, mert általában hajlamosak vagyunk csak a hibáinkkal foglalkozni... Keresd meg a saját jegyed, és nézd meg, mi az a 3 dolog, amit a legjobban szeret benned a környezeted, majd a szeretteid csillagjegyét is lesd meg – biztosan felismered őket a jellemzés alapján!

Kos

Karizmatikus: tűzjegyként hatalmas karizma vesz körül téged, ezzel pedig mágnesként vonzod az embereket – aki egyszer is találkozik veled, biztosan szeretne jobban megismerni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-02-03

Szenvedélyes: ha igazán akarsz valamit (vagy valakit), megállíthatatlanná válsz. A Mars az uralkodó bolygód, emiatt hatalmas energiákat vagy képes megmozgatni a célod érdekében.

Erős vezető: mindig vállalod a felelősséget a tetteidért, és ha kell, másokért is kiállsz, emiatt pedig sokan néznek fel rád és adnak a véleményedre. Úgy tudod betölteni a vezető szerepet, hogy senki nem érzi melletted alárendeltnek magát.

Bika

Elkötelezett: mivel földjegyű vagy, ami egy fix, szilárd zodiákus, általában hosszútávban gondolkozol. Ha egyszer valami mellett elköteleződtél, ki is tartasz – és ez igaz a párkapcsolatra és a barátságokra egyaránt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Érzéki: az uralkodó bolygód a Vénusz, ami nagyon felerősíti az érzéki oldalad. Szereted kényeztetni a szeretteidet, mindig tudod, mivel lehet őket levenni a lábukról – a párkapcsolatban pedig egyenesen el tudod varázsolni a szerelmed.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-12 - Ma könnyen arra a felismerésre juthat, hogy...

Gyakorlatias: nagyon jó a problémamegoldó képességed, és könnyen megtalálod a legegyszerűbb útvonalat A-ból B-be. A tanácsaid mindig kisegítenek másokat, emiatt gyakran fordulnak hozzád.

Ikrek

Szórakoztató: mindig nyitott vagy az új dolgokra, és a rugalmasságod, valamint a jó alkalmazkodó képességed lehetővé teszi, hogy minden szituációból kihozd a legjobbat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kiváló kommunikációs készség: órákig tudsz beszélgetni akármiről, és meg is hallgatod a másikat, így sokan osztják meg veled a problémáikat. Párkapcsolatban is nagyon fontos számodra a nyílt kommunikáció.

Energikus: bárhová is mész, kicsattanó enegiáddal mindig felpörgeted az eseményeket – olyan vagy mások számára, mint egy katalizátor.

Rák

Gondoskodó: szereted megteremteni a családodnak az IGAZI otthont, és mindig teszel róla, hogy ne szenvedjenek semmiben sem hiányt. Sokszor a tetteid többet mondanak minden szónál.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ambíciózus: pont az előzőek miatt nagyon keményen tudsz dolgozni, hogy megteremthesd a feltételeket a boldog mindennapokhoz, és ezzel másokat is motiválsz.

Kreatív: hihetetlen látásmódod van, és ha egyszer elkap az ihlet, gyönyörűet tudsz alkotni. A környezeted dekorálását is mesterien műveled, amivel mindig ámulatba ejtesz másokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: