A Vénusz és az Uránusz szembenállása párkapcsolati konfliktusokat jelez. Mindenképpen térjünk ki ez elől, mert ha sikerül elkerülni a veszekedést, csodás hétvégénk lesz! A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

KOS

November első hétvégje nagyszerű hangulatban telik nálad. Igaz, hogy a Kos Hold kicsit érzékennyé tesz, de közben bátorrá és öntudatossá is. Csak abból lehet konfliktusod, hogy most nem engeded, hogy bárki beleszóljon az életedbe.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-24 - Az aktuális, idilli szerelmi kép kissé széthullhat ma önben, aminek...

BIKA

Tőled szokatlan módon hajlamos leszel hirtelen reagálni, ami egy szombati Vénusz-Uránusz szembenállás szerint vitát robbanthat ki közted és egy szívedhez közelálló személy között. Ha ezt sikerül megelőznöd, csodálatos hétvégéd lesz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Vigyáznod kellene az egészségedre ezen a nyirkos hétvégén. Egy kellemetlen bolygószembenállás meghűlés veszélyét jelzi. A viták sem kizártak: most különösen óvnod kell a békét, a harmóniát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetõsen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Ismerd fel időben, ha egy gyerek, vagy egy gyerekes felnőtt dedós ürüggyel összetűzést akar provokálni! Amint észreveszed, ki tudsz térni, és nem lesz baj. Máskülönben ez a nézeteltérés megkeserítheti, sőt megmérgezheti az egész hétvégédet…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: