Szenvedélyből, lelkesedésből ezen a hétvégén nem lesz hiány! Fontos azonban, hogy azért pihenésre is jusson idő.

KOS

Ez már augusztus első hétvégéje, ami téged inspirál. A Kosban járó Hold az Oroszlánban járó Nappal és Vénusszal szuper fényszöget alkot. Ez felpörget, és millió ötleted támad. Fejes ugrás helyett, a megvalósítás előtt készíts konkrét terveket!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Nem lesz a kedvenced az a hétvége, mert sürgetést érzel valahonnan. Ez jöhet belülről, vagy kívülről. Tudod, hogy valamit meg kéne lépned, de eddig húztad az időt. Ráadásul valaki rákérdez egy kényes témára. Ne vedd sértésnek!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Olyan felhőtlenül boldognak és gondtalannak fogod érezni magad, amire régen volt már példa. Élvezd a nyarat! Ne aggódj a jövő miatt! Keress vidám társaságot és lelkesítő programokat, akik/amik feledtetik a hétköznapok nyűgeit!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

A pénzügyeid foglalkoztatnak a legintenzívebben. Lehet, hogy kaptál egy „fülest”, aminek érdemes lenne utána járnod. Máskülönben nem fog békén hagyni a lehetőség. Látsz, hallasz jó és rossz példákat. Emiatt tanácsos alaposan körbe járnod a dolgot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: