Nagyon kedvezően hatnak ránk a bolygók, vidám, örömteli hétvégére számíthatunk. Csak arra kell figyelnünk, hogy a Jupiter fényszöge hajlamosít a túlzásokra. A hétvége horoszkópja következik.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Jupiter-Merkúr kvadrát fényszöge túl optimistává tehet. Ez széles körben átfogó képet ad, ami jó a tervek készítéséhez. Most valóban nagyívű terveket készíthetsz! De fontos, hogy a kisebb részletekre is koncentrálj. A koncentráció hiánya vagy a fókuszálási képtelenség ítélkezési hibához vagy tévedéshez vezethet. Különös figyelmet kell fordítanod arra, hogy fejezed ki magad. Lehet, hogy egy kicsit túl gőgös leszel, és ez a beszédben arroganciaként vagy akár fanatizmusként is megjelenhet. Ezért ne ígérj túl sokat, és ne becsüld túl képességeidet, amikor a jövőre vonatkozó terveket készítesz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi karma horoszkóp július 15. – Egy családtagoddal jól vigyázz ma!

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Bika Mars folyamatos erőfeszítést jelenthet, ami miatt egy hosszú távú célra összpontosítasz. Tehát ha engeded magad együtt úszni az árral, ez a bolygó-jel kombináció segíthet abban, hogy határozott lépéseket tegyél, hogy valami értelmeset érj el. Lassan és egyenletesen nyered a versenyt. A Bika szeret ellazulni, ezért használj ki minden pihenőidőt – az univerzum megjutalmazza, ha ügyesen tartalékolod az energiáidat. A pihenés és a kikapcsolódás valóban ugyanolyan fontos, mint a kemény munka.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: