A Mars és a Plútó erejével fontos változásokat indíthatunk el az életünkben. Lehet, hogy ezek még csak lelki szinten érnek, de hamarosan a valós események szintjén is megnyilvánulnak. A hétvége horoszkópja következik.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Nap-Szaturnusz szembenállásának kellemetlen megnyilvánulásai lehetnek. Hirtelen gátoltnak és visszahúzódónak érezheted magad, mintha korlátozva lenne természetes önkifejezésed. Lehetőleg ne foglalkozz túlságosan ezzel, a sötét felhő néhány napon belül felszáll. Úgy tűnhet, hogy a körülötted lévő emberekből hiányzik az együttérzés és a figyelmesség. Fontos, hogy szeresd és ápold magad ebben a néhány napban. Ügyelj az egészségedre, és pihenjen eleget. Ez az áthaladás kimeríti az energiaszinted, és fogékonnyá tehet megfázásra. Ha lehetséges, kerüld a túl sok kötelezettségvállalást. Ez az időszak ugyanakkor nagyon  jó dolgok elindítója lehet, mert fontos felismeréseid lesznek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, akik igaz barátaid lesznek, a sírba viszik minden titkod!

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Mars-Plútó kapcsolódása nagyon támogatják egymást. Ez egy nagyon erős kombináció, és nagyon pozitív módon használhatod. Kiváló alkalom egy olyan tevékenység megtervezésére, amely sok energiát igényel. Ha valaki megpróbált irányítani téged, most dönthetsz úgy, hogy változtatsz ezen a helyzeten. Még akkor is, ha konfliktushelyzet van, elvárhatod, hogy a te számodra pozitív módon fejeződjön be. Tehát határozottan itt az ideje, hogy harcolj a jogaidért! A párkapcsolatban ez az egyensúly megteremtésének ideje.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: