Akadnak olyan emberek, akik sokszor maguk sem értik miért, de hihetetlenül optimisták. Minden rosszban meglátják a jót, és még a legnagyobb hullámvölgyekben is úgy vélik, ebből garantáltan profitálni fognak a későbbiek során. Te is menthetetlenül optimista vagy? Akkor jó eséllyel szerepelsz a felsorolásunkban csillagjegyed alapján.

Mérleg

A mérlegek máshogy optimisták, mint a többi, korábban említett jegy. Ők nem igazán esnek át sosem a ló túloldalára, szemben pl. egy nyilassal, vagy éppen egy kossal, akik azért hajlamosak erre. A mérlegekre jellemzőbb az egyensúly keresése, az aranyközépútra való törekvés.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-14

Ennek ellenére is itt a helyük a listánkon, hiszen szintén a jót, a pozitív lehetőségeket látják mindenben. Egyáltalán nem mondhatjuk róluk, hogy nem állnak két lábbal a földön, mégsem akarnak sosem versengeni, hatalmaskodni, egyszerűen bíznak az optimizmusokban: úgy van jól, ahogy van, és az élet majd helyreigazítja, ha valahol mégis félrecsúsztak a dolgok.

Nagyszerű tulajdonságuk, hogy mindenben meglátják a szépet. Ez nem csak úgy általában az otthonukra, ízlésükre igaz, hanem a gondolkodásmódjukra is, tehát a pozitív felfogásuk egyértelműen kihat a komplett személyiségükre.

Oroszlán

Az oroszlánokból csak úgy árad az optimizmus, de a legtöbb esetben van is miért pozitívnak lenniük. Többnyire addig ügyeskednek, amíg el nem érik, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az aktuális helyzetükből és az életükből, amire persze kellően büszkék is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kedvesek és barátságosak, szeretnek ismerkedniés mivel ehhez az egészhez társul egyfajta optimista világnézet, szívesen töltik velük az emberek az idejüket. Persze, ahogy mindenkinek, úgy az oroszlánoknak is vannak rosszabb napjaik, de minden erejükkel arra törekszenek, hogy ezek az időszakok nagyon rövidek legyenek, és lehetőleg ne hassanak semmilyen szinten a jövőjükre.

3 csillagjegy, akit kerülj el

Ami biztos, hogy az oroszlánok hajlamosak arra, hogy már-már megmosolygtatóan optimisták, és ebből adódóan kicsit gyermekien naivak legyenek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: