„A siker tudomány, ha adottak a feltételek eléred a célod!” – Oscar Wilde.

Mi lehet a Siker Törvénye? – ez teljesen rajtad múlik, és főleg azon, hogy milyen a hozzáállásod, és hogyan gondolkodsz.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-21 - Ma semmiképpen se rejtegesse, mi is zajlik önben, éppen ellenkezõleg!

 

A „siker” sokértelmű szó, hiszen mindenkinek mást és mást jelent a siker. Van, aki a pénzben, van aki a birtoklásban, van aki a vagyonban látja a sikert. Mások a családban, barátokban, karrierben.

Alfred Nobel svéd kémikus, mérnök, feltaláló és filozofikus hitvallása szerint: „Az elégedettség az egyetlen és igazi vagyon.”

Winston Churchill ezzel szemben úgy tartotta, hogy „A siker azt a képességet takarja, mely segítségével képes vagy egyik-másik bukásodon túljutni, úgy, hogy nem veszíted el a lelkesedésed.”

Vegyük akár Nobel, Churchill, vagy Wilde filozófiáját alapul a siker „titkos hozzávalója” mindmáig ismeretlen, de mégis van a sikernek 10 olyan törvénye, melyeket ha megismerünk jobban átvehetjük sorsunk felett az irányítást:

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. A cselekvés törvénye

Az egyik legfélreértettebb dolog a sikerrel kapcsolatban az, hogy csupán a gondolat/az elképzelés már elegendő. Hát nem így van. Cselekvés nélkül nem érhetünk el eredményeket. Befektetett erőfeszítésekre van szükség ahhoz, hogy megkaphassuk azt, amit szeretnénk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: