Minden csillagjegynek meg van az erős és a gyenge pontja, de öt csillagjegy mégis különbözik a többitől. Ők nem ijednek meg a veszélytől és akárhányszor elesnek, mindig fel tudnak állni, bármilyen nehéz helyzetben is legyenek.

Skorpió

Az asztrológusok véleménye szerint a Skorpió a legerősebb csillagjegyek egyike. Titokzatos, elragadó és intelligens, született vezető. A célt amit kitűz maga elé, mindig eléri, bármi áron, ő az az ember akivel nem érdemes vitatkoznod. Fantasztikus energiával rendelkezik, az akaratereje sem lankad amikor valamit szeretne elérni, a vezetői képességén pedig sokan elcsodálkoznak. Nagyon jó az intuíciója, amely a célok elérésében nagy segítségére válik. Nem sűrűn láthatjuk őt kitörni magából, de a bosszújára mindig számítanunk kell.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 12. – A mai napon egy kicsit sebezhetőbb leszel az átlagnál...

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy kiemelkedő, ő teljesen egyedi. Méltóságteljes, tele van energiával, az Oroszlán úgy vonzza magához a jó dolgokat mint egy mágnes. Ő is született vezető, mindig sikereket ér el azokban a dolgokban amik érdeklik. Általában vezetőként állja meg a legjobban a helyét. Karizmatikus és magabiztos, népszerű, könnyen elnyeri az emberek bizalmát és szimpátiáját. Mivel ezt a képességét elég sűrűn használja, ezért a legerősebb csillagjegyek közé tartozik.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: