A kreativitás rengeteg formában megnyilvánulhat, ezért nehéz megmondani, hogy ki számít átlagon felül kreatívnak. Most mégis megpróbálkozunk vele, és lerántjuk a leplet az 5 legkreatívabb csillagjegyről!

1. Oroszlán

Az Oroszlán zseniális megoldásokkal tud előrukkolni, ha a semmiből kell létrehozni valamit, például egy partit. Ugyanakkor a drámázásban is nagyon kreatívnak mondható. Ha alkot valamit, egyből látod, hogy az ő kézjegyét viseli, hiszen nem a csapatmunka híve.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed alapján megmondjuk milyen anyóst rendelt el neked a sors

2. Halak

Az álmodozó a Halak jegyűek középső neve. Mivel az álmaik között élnek, nem csoda, hogy nagyon kreatívak. Az írásban vagy a színjátszásban ezt különösen jól tudják kamatoztatni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Bika

A Bikák a luxus és a minőség megszállottjai – ha lakberendezésről vagy divatról van szó, a kreativitásuk nem ismer határokat. De az írásban is jelentőset alkothatnak – Shakespeare és Charlotte Brontë is a Bika jegyben születtek!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: