1. Bika

Nem annyira lobbanékony, mint amennyire a legtöbb ember gondolná. Képes megőrizni a hidegvérét, főként mikor fontos dolgokról van szó. Néha, természetesen kijön a sodrából, de mégis ő az, aki megállítja a botrányokat és nem aki elkezdi. Ismeri önmagát, a határait, de azért szándékosan nem szabad felbosszantani.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

A mai igen kiegyensúlyozott nap lehet az életében, kedves Bika, amikor is, minden úgy meg majd, ahogy azt elképzelte, s nem lehet nagyobb fennakadásra, vagy problémára számítani. Használja ki a jó szelet, s mindenképpen foglalkozzon valami olyasmivel, amit nem csak muszájból, hanem élvezetbõl (is) szívesen csinál, amennyiben teheti!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Mérleg

Kiegyensúlyozott és racionális. Nem szereti a konfliktusokat, mielőtt bármit is mondana, tízszer átgondolja. Nem lehet könnyen feldühíteni, és nem szaladnak csak úgy ki dolgok a száján, mert mindig ura a helyzetnek. Szeret szépen, békében élni, türelmes, a boldogság, a harmónia ott van benne.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 11. szerda – Mérleg, Halak,Rák, Kos, Bika, Szűz, Nyilas, Skorpió, Ikrek,...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: