A csillagjegyed sok részletet elárul rólad, így többek között azt is, mennyire vagy sebezhető típus. Vajon téged az érzelmeid vezérelnek, és minden túlságosan a szívedig hatol, vagy képes vagy vállat vonni, és nem lelkedre venni azt, ha rossz dolog történik veled?

Most kiderül, ugyanis az alábbi öt csillagjegy a legsebezhetőbb, és azt is elmondjuk, hogy miért!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-01-02

Kos

Mindegy, hogy szomorú, csalódott, dühös vagy éppen magányos vagy, te ezeket az érzelmeket igyekszel is maximálisan megélni. Ahelyett, hogy tagadnád a létezésüket, és igyekeznél álarcot erőltetni magadra mások előtt, inkább megpróbálod feldolgozni az érzéseidet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyenkor pedig másoknak is kimutatod, épp mi jár a fejedben. A szomorú igazság viszont az, hogy sokan az őszinteséged miatt megpróbálnak visszaélni a bizalmaddal, és könnyen meg is sebezhetik így a szívedet.

Rák

Mindig is az a típus voltál, akin könnyedén eluralkodtak az érzelmek, és sosem tudtad ezt kordában tartani. Azonban néha épp emiatt válsz rendkívül sebezhetővé mások előtt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha valami felidegesít, rosszul esik, vagy akár féltékennyé tesz, egyszerűen nem tudod megjátszani magad, és emiatt sokszor megesik, hogy sírni kezdesz a többiek szeme láttára. És sajnos van, aki ilyenkor visszaél a helyzettel, és még gonoszabbul bánik veled.

De nem lenne szabad emiatt rosszul érezned magad, és sose próbáld meg elrejteni az érzéseidet! Te egy igazán empatikus, lelkiismeretes ember vagy, és erre inkább büszkének kéne lenned.

Szűz

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor számodra a legsebezhetőbb élethelyzet az, amikor be kell ismerned, hogy nem tudsz valamit.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igazán olvasott és érdeklődő típus vagy, aki rengeteget tud a világról – és imádod is, hogy mindenki intelligensnek tart téged.

Ezért amikor muszáj valamiről kérdezned, mert nem vagy biztos önmagadban, az egy sebezhető helyzetbe tesz téged.

Ilyen esetben egy olyan oldaladat mutatod meg, amit mindig is igyekeztél elrejteni mások elől, és félsz, hogy mások kevesebbnek tartanak téged.

Ha pedig valaki erre még megjegyzést is tesz, azt nagyon komolyan a lelkedre tudod venni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: