Szinte mindenkinek akad olyan ember az életében, aki lehúzza, mérgezi a barátságot, a párkapcsolatot. A horoszkóp szerint ő az, akit érdemes minél messzebb kerülni. A saját boldogságod érdekében fogadd el a javaslatot.

Kos (március 21. – április 20.)

Kos jegyűként olyan belső indíttatással, vággyal rendelkezel, hogy megvalósíthasd a tőled telhető legjobbat és legtöbbet. Az utolsó, amit bárkitől is tolerálsz és elfogadsz, hogy visszarántson, akadályozzon a céljaid elérésében. Az ilyen embert, legyen ő társ vagy barát, jobb messze elkerülnöd. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp - Ne féljen megtenni az első lépést....

Bika (április 21. – május 20.)

Bika jegyűként téged leginkább olyan kapcsolat mérgez, amelyikben folyamatosan hazudik a társad, rombolja az önértékelésedet, a stabilitásodat. Valójában pontosan ez az, amit magad is érzel és tudsz, hiszen te éppen olyan partner és barátok társaságára vágysz, akikben megbízhatsz, akik támogatnak, erősítenek téged.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként vidám és ösztönös típus vagy. Pontosan ezért minden olyan mérgező emberrel szakítsd meg a kapcsolatot, amilyen gyorsan csak teheted, aki elszívja a pozitív energiádat, aki folyton tönkreteszi a hangulatodat, a jókedvedet. Légy bátran önmagad, és senkinek se engedd, hogy mást mondjon neked.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként nagyon könnyen ki tudod fejezni az érzelmeidet, bárkivel is találkozz. Akadnak ugyanakkor, akik visszaélhetnek a jóhiszeműségeddel, de olyanok is, akiket egyáltalán nem érdekel, hogyan érzed magad, akik csak kihasználnak téged. Őket kerüld el messzire, ők számodra a mérgező kapcsolatok.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: