Születésed dátuma alapján megtalálhatod a stílusodnak megfelelő irányt a lakberendezés terén is.

Kos

Az, hogy tüzes jegyben születtél, az otthonodban is megmutatkozik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a forrófejűségre utaló összevisszaság jó hatással lenne rád: mivel szereted a rendet magad körül, jó, ha különféle tárolókkal könnyíted meg a dolgod a lakás rendben tartása kapcsán. Az egyes helyiségekben uralkodó hangulat inkább letisztult, egyszerű, ám az apró részletekbe nyugodtan becsempészhetsz egy kis szenvedélyt, és a merész színek is jó hatással lehetnek rád, akár a textilek, akár a falszínek esetében.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Kos merevségével szemben sokkal lazábban kezeled az élet dolgait, szeretsz társasági életet élni, így jó, ha a nappalidat vagy az étkezőt ennek megfelelően alakítod ki. Szenvedélyesen szereted az életed, élvezni a jó dolgokat, ezért ami a hozzád leginkább passzol, az az igazi életélvezők stílusa, a mediterrán stílus. Narancsszín, napsárga vagy rattanbútor egyaránt jó választás.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-01-02

Ikrek

Ikrekként legalább annyira szereted a nagy tereket, mint a meghitt, hangulatos zugokat. A levegő jegyben a legjobb, ha légiesen könnyed textileket és világos színeket választasz a lakásod berendezésekor. Abban az esetben sincs semmi baj, ha kis alapterületű lakásban élsz, hiszen a legjobb praktikákkal könnyen tágassá és világossá varázsolhatod a helyiségeket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: