Oroszlán

Tegye fel a kezét, akit meglepett, hogy az Oroszlán a legönteltebb jegy. Hatalmas ego jellemez, állandó figyelmet követelsz és azt hiszed, az élet egy film, aminek te vagy a főszereplője. Ennek ellenére kedvességed sok barátot, azaz rajongót gyűjt köréd.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Azért szeretnéd bejárni a világot, mert azt hiszed, körülötted forog. Azt hiszed, vicces, megnyerő személyiségeddel tökéletesen ellensúlyozod hiúságod és önteltséged és ez legtöbbször így is van.  Meggyőződésed, hogy mindent te csinálsz a legjobban és hogy példát mutatsz másoknak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-17 - Amennyiben megértek önben bizonyos mélyreható folyamatok...

Bika

Nem hiszel a kompromisszumokban és miért is tennéd, hiszen mindig igazad van, legalábbis ezt hiszed. Mindig a te problémád a legnagyobb és elvárod, hogy mindenki veled foglalkozzon, amíg meg nem oldódik. Érdekelnek mások érzései is, de a csak a sajátod után.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: