Te vagy a csapatépítők és az értekezletek sztárja is? Esélyes, hogy a csillagjegyedben van a szerencséd!

Bika

Két lábbal állsz a földön és a meetingeken is egyből kiszúrod, ha valaki megvalósíthatatlan ötletekkel próbálja meg lenyűgözni a felettesét. Azonnal átlátsz mindent és struktúrában gondolkozol, a főnököd pedig imádja, hogy ha szabira megy, te akkor is egyben tartod a dolgokat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp (január 20-26.) - A következő napokban két dologra tevődik a hangsúly....

 

Oroszlán

Lehet, hogy a magánéletben állandóan a középpontban akarsz szerepelni és ezért képes vagy drámai jeleneteket rendezni, de a melóban kizárólag a döbbenetes teljesítményeddel hívod fel magadra a figyelmet. A főnököd pontosan tudja, hogy sosem késed le a határidőket és tőled várhatja a legütősebb prezentációkat is. Csak így tovább!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: