Kos – Egyedi megoldások

Kos jegyűként kedveled az egyedi, meghökkentő dolgokat – a viselkedésedben éppúgy, mint a megjelenésedben. Most minden ideális ahhoz, hogy ne kelljen szűkölködnöd ezekkel a jelzőkkel, ugyanis nagyon fontos vonalat képviselnek a divatban az egyedi, különleges és sokszor irreálisnak ható trendek. Viselhetsz hosszúszárú tornacipőt, virágmintát csíkokkal, ötvözheted a sportosat a nőiessel, de a patchwork is izgalmas lehetőségeket tárhat fel előtted. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika – Lezser szabás

Ha Bika jegyű vagy, akkor alighanem imádod a hasadat, ezért nem igazán passzolnak hozzád a túlságosan testhezálló, feszes darabok. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy neked bő lebernyegekbe kellene bújnod, vagy minden bájadat el kellene rejtened.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-10-01

Mivel az idei szezonban különösen divatosak a lágyesésű, laza ruhák és a lezserebb szabásvonalak, érdemes egy próbát tenned velük. Már csak azért is, mert ezek a megoldások szintén különösen csábítóak és figyelemfelkeltőek lehetnek, ha megfelelő formában ötvözöd őket a meglévő ruhatáraddal.

Ikrek – Kétrészes darabok

Jó pár évet visszarepítenek minket a divatban a kétrészes ruhák, a top-rövidnadrág, vagy a top-szoknya párosítások, de az igazság az, hogy most ismét trendinek számítanak ezek a különleges darabok. Ahhoz, hogy bekerülhessenek a ruhatáradba, bizony nem árt, ha elérted a vágyott alakot, mert ezek a szettek bizony mindent megmutatnak. Jól passzolnak a mozgékony, fürge, és sokszor eleve karcsú Ikrekhez, akik egyébként is nagyon nyitottak, ha újdonságokról és egyedi, nosztalgikus trendekről van szó.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák – Romantikus virágminta

A Rákok mindig nagy hangsúlyt fektetnek a nőiességükre, ideértve természetesen az öltözködésüket is. A mostani szezonban nagyon széles palettán találkozhatunk a különféle mintákkal, ezek közül is népszerűek a már jól bevált virágminták, amik idén gyakorlatilag az összes tervező kifutóján felbukkantak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha van kedved, a mostani szezonban akár a komplett virágos rét a ruháidon tündökölhet, mert mind a virágok méretében, mind azok színében, sűrűségében is nagyon széles palettáról válogathatsz. Ráadásul az szintén divatos, hogy ezeket a mintákat kifejezetten nagy felületen viseld, esetleg kevered őket egymással.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: