1. A Szűz

Ahhoz, hogy a Szűz átadja magát a lángolásnak, először meg kell bizonyosodnia, hogy valóban a megfelelő partnerrel randizik, az illúzióktól ugyanis igyekszik távol tartani magát. Ezért könnyen lehet, hogy csak jó néhány találkozó után enged fel igazán.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Nyilas

A Nyilas minden helyzetben sziporkázik, ezért eleinte nem könnyű eldönteni, hogy a randevún valóban odavan-e a másikért, vagy csak a szokásos módon jól érzi magát. Hogy biztos legyen a leendő kapcsolatban, ő is többször találkozik a kiszemelt partnerrel, mire elhatározza magát mellette vagy éppenséggel ellene. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2020-09-13

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: