Ezeknek a csillagjegyeknek egészen különleges a szimatuk. Bámulatosak a megérzéseik, az intuíciójuk sosem csapja be őket. Éppen ezért őket nem is lehet becsapni, mert azonnal átlátnak a többieken, és gyorsan kipuhatolják mások valódi szándékait. Kétségkívül ők lehetnek a legnagyszerűbb nyomozók is. Te is köztük vagy?

A Skorpió kétlábon járó hazugságvizsgáló

A Skorpió szinte a zsigereiben érzi, amikor valaki megpróbálja őt megvezetni. Egészen különleges érzékkel rendelkezik ahhoz, hogy belelásson mások gondolataiba, és olvasson bennük. Nagyon óvatos csillagjegy, nem könnyen szavaz bizalmat az újonnan megismert embereknek. Az is igaz rá, hogy nemcsak a rosszat látja másokban, sőt ő kifejezetten a jót, a legjobb tulajdonságokat keresi először. Mindenki másnál gyorsabban rájön a hazugságokra, őt képtelenség becsapni. Az intuíciója verhetetlen, gyorsan átlát a hamisságon. Az is igaz, hogy elképesztően tud kérdezni, miközben úgy manipulál, hogy észre sem veszed, ezért is jön rá az igazságra nagyon gyorsan. A Skorpió olyan, mint egy két lábon járó hazugságvizsgáló.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Skorpió számára a mai napon szükségessé válhat, hogy, ha csekély mértékben is, de változtasson tervein. Az ördög a részletekben rejlik, ahogy mondani szokás, így, ahhoz, hogy végül a nagy egész összeálljon, szükséges a folyamatos, minden apróságra kiterjedõ rugalmasság. Amúgy is ideje már egy kis vizsgálatot végeznie, hogy a környezetében élõk, illetõleg csapata, mennyire képesek követni terveit, teljesíteni elvárásait, illetõleg, hogy ön mennyire is hajlandó engedni mások javára, a közös cél érdekében. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, most a helyes helyzetértékelés lehet a siker kulcsa!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy vonzódik hozzád a legjobban

A Nyilas belülről érez

A Nyilas megérzései meditáció közben vagy akkor működnek a leghatékonyabban, amikor időt szán rá, hogy végiggondolja a helyzetét. Amikor döntési helyzet elé kerül, mindenképpen érdemes lazítania és csukott szemmel áttekintenie a lehetőségeket. A belső megérzései olyan erősek és tűpontosak, hogy kételkedni sincs oka saját magában. Nála az is remekül működik, amikor úgy dönt, hogy alszik egyet a problémára. Másnap reggel pedig valóban kipattant a szikra a fejéből. Annak ellenére, hogy bámulatos intuícióval rendelkezik, mégis alig használja, pedig a visszaigazolások sem maradnak el. Neki sem okoz nehézséget, hogy átlásson másokon, csupán gyakrabban kellene használnia született tehetségét.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Vajon miféle mozgolódás tapasztalható mostanában az egyesek elõtt titkolni kényszerült kapcsolatai körül? Egyáltalán lehetnek ilyenek, vagy csak mások ítélik, címkézik õket annak? Ezen ma komolyan érdemes elgondolkoznia és, ha úgy érzi, jogos, kiborítania a bilit, hiszen voltaképpen igazságtalanul vádolják önt. A támadások fõ oka e téren az lehet, hogy ön, a széles látókörébõl fakadóan, esetleg olyanokat is megért, s így elfogad, akiket mások, elõítéleteik mentén, képtelenek. Harcoljon az igazáért, hisz ön a jó oldalon áll!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: