Ezeknek a csillagjegyeknek követhetetlenül gyorsan változnak az érzelmei. Amilyen gyorsan fellángol bennük a szerelem érzése, pontosan ugyanolyan gyorsan veszítik el a kezdeti lelkesedést, az érzelmeik pillanatok alatt hunynak ki belőlük, sebzett szíveket hagyva maguk mögött. Vajon te is közéjük tartozol? A párod esetleg? A horoszkóp ezúttal is mindenkit leleplez.

Az Ikrek fejben él

Az Ikrek az egyik legintelligensebb csillagjegy. Vágyik a párkapcsolatra és a szerelem érzésére is, mégis a szívét, az érzelmeket teljes mértékben külön tudja választani minden mástól. Ha eldönti magában, hogy a párkapcsolata túlzottan is sok idejét veszi el, könnyedén talál indokot, hogy több levegőhöz és szabadsághoz jusson. Könnyedén veti bele magát a szerelem hálójába, és rajong érted elképesztő hőfokon, de pontosan ugyanilyen gyorsan érzi kényelmetlennek a kötöttségeket. A figyelmét, az érdeklődését is gyorsan elveszíti irántad. A csillagjegy szülöttei között ugyanakkor olyanok is akadnak, akik hónapokkal a szakítást követően sem tudnak túljutni a korábbi érzelmeken. Egy idő után persze logikus érvekkel ők is meggyőzik magukat, mindennek pontosan úgy kellett történnie, ahogy megesett. Az viszont kétségtelen, ha hosszú távú kapcsolatban gondolkodsz vele, hagyj neki kellő teret, inspiráld a gondolatait, és mellette a rugalmasság sem hátrányos tulajdonság.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő a leghűvösebb csillagjegy

A Vízöntő meghökkentően tárgyilagos, hűvös és visszafogott a párkapcsolatban. Az ő lelke is nagyon szabad és független. Az Ikrekhez képest talán valamivel mélyebben elgondolkodik a döntésein, de ha menni akar, ő is szakít pontosan olyan hűvösen és érzelemmentesen, ahogyan a kapcsolatban létezett. Egyik nap még úgy tűnik, jól érzi magát melletted, másnap hazaérkezik a munkából és közli, el akar válni. A viselkedése nem jelenti automatikusan, hogy képtelen lenne jól érezni magát egyetlen kapcsolatban is hosszú távon, vagy ne lennének érzelmei. Érez ő nagyon mélyen és valahol a lelke mélyén kötődni is tud a szerelméhez, ehhez viszont önállóságra, nagyfokú térre, toleranciára, szabadságra van szüksége. A kíváncsiság az életereje, amíg fenn tudod tartani az érdeklődését, nyert ügyed van nála. A féltékenységet, a túlzott kötöttséget egyáltalán nem viseli. Ha átlagos, nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágysz, a Vízöntővel nem érdemes kezdened.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: