A szerelemnek megszámlálhatatlan arca van, s ha az illető időközben elfelejtette, miért is olyan szerencsés, hogy maga mellett tudhatja szíve választottját, íme itt egy kis emlékeztető. Kedves Hölgyek! A csillagjegyetekre vonatkozó jellemzőket nyugodtan küldjétek el a párotoknak – még ma.

A Kos nő

A Kos nő mindenben benne van, legyen bármilyen vad, ijesztő vagy kockázatos, nála nem számít. Az életet teljes egészében élvezni szeretné, s erre biztatja párját is. Kifogyhatatlan motivációval és energiával rendelkezik, s párja csodálja vakmerőségét. Érzelmeit nem rejti véka alá, versenyszelleme állandó készenlétben tartja társát, akinek egy idő után talán unalmassá válhat, hogy rendre veszít ellene.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 nő sosem öregszik meg csillagjegye szerint

A Bika nő

A Bika hölgyet nem egyszerű lenyűgözni. Magas követelményeket támaszt partnerével szemben, akinek mindent be kell vetnie, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Ám ha sikerül ezt a „próbatételt” kiállnia, s párját hűségéről, odaadásáról biztosítja, a jutalom sem marad el: a Bika nő a legötletesebb ajándékokkal lepi meg párját, állandóan kényezteti. Ám nem érdemes vitába bocsátkozni vele: hihetetlenül makacs tud lenni, s hosszú ideig képes neheztelni a szerelmére.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek nő

Az Ikrek hölgy remekül ért ahhoz, hogyan férkőzzön bárki bizalmába. Mesterien szervezi meg a legizgalmasabb randikat, programokat, s képes bármikor megnevettetni a párját. Nem telepszik rá a szerelmére, éles elméje serkentően, inspirálóan hat a párjára. Olyan soha nem fordulhat elő, hogy ne legyen valamilyen izgalmas beszédtémája, ám szabadszelleműsége bizonytalanságot válthat ki a társában.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák nő

A Rák nő szó szerint bármit megtesz, hogy partnere szeretetben, biztonságban érezze magát. Gondoskodása következtében párja hírből sem ismeri a „rossz napokat”, együttérzésével a legkomolyabb nehézségen is átsegíti őt. Otthonteremtésben verhetetlen, szerelme nem győzi meghálálni, milyen megnyugtató környezetet teremtett számukra. Igaz, a hangulatváltozásaira nem árt felkészülni, legnagyobb boldogsága egyetlen pillanat alatt haraggá változhat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: