Ezekkel a csillagjegyekkel légy inkább óvatos és tartózkodó, főként, ha komoly és tartós párkapcsolatban reménykedsz. Annak ellenére, hogy képesek a hűségre, a kitartásra, szeretni is nagyon tudnak, mégis inkább csak ritkán vágynak az elköteleződésre. Szívesen ismerkednek, flörtölnek, aztán többé nem látod őket, mert inkább csak kalandot akartak tőled. Vajon te is köztük vagy?

A Kos meglehetősen rámenős csillagjegy

A Kos pontosan tudja, mit akar. Céltudatos, energikus, duzzad az önbizalomtól, nem mellesleg meglehetősen rámenős csillagjegy, aki könnyen elveszíti a fejét. Bámulatosan flörtöl, nem tudod, nem komolyan venni. Ha meg akar csókolni, nem kér engedélyt hozzá, megteszi a legváratlanabb pillanatban. Imádja a bókokat osztani, de kapni is. Zene füleinek, amikor azt hallja, ő a világ legellenállhatatlanabb típusa. Viszont légy vele inkább óvatos, amint megszimatolja a verseny, a kihívás lehetőségét, bátorságra és erőre kap, majd szó szerint a hálószobáig száguld veled. Csak aztán nem valószínű, hogy még egyszer látod őt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán nem emlékszik a kalandokra

Az Oroszlán szívét elnyerni olyan lehet, mint valódi csatát vívni. Nagyon nehéz és küzdelmes, fájdalmas sebeket gyűjtve közben. Kétségtelenül nagyon feltűnő típus, aki még rá is játszik minderre. Imád hódítani, csábítani, és meg kell hagyni, érti is a módját, hogyan csavarjon pillanatok alatt az ujja köré. Reggel jössz rá, hogy még egy napja sem ismered, mégsem tudsz szabadulni az emlékétől. Ő viszont hajlamos a feledékenységre, leginkább az egyéjszakás kalandokat követően, amikor másnap nem is emlékszik rád. Nyert ügyed van, ha kapsz tőle legalább egy sms-t, melyben jelzi, szívesen randizna veled újra. Viszont ha nem keres, felejtsd el mielőbb, mert írhatsz neki bármennyi kedves üzenetet, válaszra sem fog méltatni. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: