Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek júliusban. A nyár első hónapja egyben az év legcsodásabb, legsikeresebb időszakát ígéri nekik. Vajon mire számíthatnak, milyen csodákban részesítik őket a csillagok? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Az Ikrek elemében lesz júliusban

Csillagjegyedben tartózkodik jelenleg a Nap és uralkodó bolygód, a Merkúr is. Ez az együttállás pedig óriási erőt szabadít fel benned, úgy érzed az energiád határtalan. Ikrek jegyűként az előtted álló hónapban most valóban bármit elérhetsz, amire csak vágysz. Szóval most még inkább érdemes a céljaidra, a karrieredre, a szíved vágyára fókuszálni. A Vénusz a pénzügyeidre hat kedvezően, a Neptunusz pedig a karrieredben támogat most nagyon erősen téged. Szinte mágnesként vonzod most magadhoz a pénzt. Kifejezetten elemedben érezheted magad júliusban, ne lepődj meg, ha másoknak feltűnik majd pozitív és vonzó kisugárzásod. A július 26-i telihold a Szaturnusz retrográddal egyetemben okozhat ugyan némi feszültséget, de összességében csodaszép hónapra számíthatsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-02-27

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: