Ikrek

Hajlamosak gyakran változtatni a véleményükön és képesek akár teljesen ellentétesen érezni egyik napról a másikra. Aztán ismét visszatérnek az eredeti felálláshoz, szóval szinte képtelenség kiigazodni rajtuk. És pont ez az, amivel kikészítik a másikat, mert nem lehet pontosan tudni, hogy mit és meddig éreznek, gyakorlatilag lehetetlenség bízni bennük. Hidd el, nem direkt csinálják és rengeteget tesznek érte, hogy kezeljék ezt a sokszor idegesítő tulajdonságukat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Még ha szerelmesek is, akkor sem viselik el, hogy más nagyobb figyelmet kapjon náluk. Mindig az övék az utolsó szó és ha kell, a saját szerelmükön képesek poénkodni, hogy kicsit magukra vonják a rivaldafényt. Utólag belátják, hogy nem volt szép dolog, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy újra megtegyék. Ezzel a hozzáállással lassan és fájdalmasan törik össze a másik szívét.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: